Ga naar de inhoud

Roze is trendy! Wat is jouw favoriete accessoire? 7 inspirerende tips

  • door

Roze is een trendy kleur en heeft een kalmerend en rustgevend effect en het toevoegen van zachtroze accessoires aan je interieur kan een vleugje elegantie en warmte toevoegen. In dit blogartikel wil ik je een aantal ideeën geven en inspireren met verschillende roze accessoires die je interieur romantisch tintje zullen geven.

Disclaimer: Deze post bevat affiliatelinks. Wanneer jij een aankoop doet naar aanleiding van een link op mijn website, dan kan het zijn dat ik hier een klein bedrag aan verdien. Jij betaalt hier niets extra’s voor, maar je helpt mij hiermee wel om mijn blog draaiende te houden en gratis info te kunnen blijven verstrekken. Klik hier voor de volledige privacy policy. 

cshow

Chique roze fauteuil

Een chique fauteuil is een geweldige manier om een vleugje kleur toe te voegen aan je interieur. Het biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle uitstraling. Plaats de fauteuil in een hoek van de kamer, bijvoorbeeld naast een raam, en combineer het met neutrale tinten om een evenwichtig en harmonieus geheel te creëren.

Bijvoorbeeld deze mooi fauteuil, hij is van zachtroze fluweel en straalt luxe uit. De gouden pootjes geven het een touch of glamour en maken het helemaal af.

Roze fauteuil

Goudkleurige plafondlamp

Een goudkleurige plafondlamp geeft wat afwisseling en voegt luxe en glamour toe aan je interieur. In combinatie met zachtroze accessoires creëer je een elegante en verfijnde uitstraling. De combinatie van roze en goud zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in je woonruimte.

Deze glazen hanglamp met roze- en goudkleurige accenten is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is een eenvoudige lamp maar oogt superchique! En je kunt hem ook nog

amberkleurige hanglamp

Lees ook: “Hoe creëer je een romantische achtertuin? 35 inspirerende tips

Sierkussens

Sierkussens zijn een eenvoudige en betaalbare manier om je interieur op te fleuren. Kies voor sierkussens met verschillende texturen en patronen om een speelse of luxueuze uitstraling te creëren. Combineer ze met andere neutrale tinten zoals wit, beige of grijs voor een subtiel kleurenschema.

Roze sierkussens


Houten dienblad met kandelaars

Een houten dienblad met kaarsjes voegt niet alleen een vleugje romantiek toe, maar ook een natuurlijk element aan je interieur. Plaats het dienblad op een salontafel of bijzettafel en plaats er mooie kandelaars of theelichtjes op. Het warme licht van de kaarsen in combinatie met het zachtroze zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.


Vloerkleed

Een vloerkleed is een echte eyecatcher in je interieur. Het voegt niet alleen kleur toe, maar ook een gevoel van zachtheid en comfort. Plaats het vloerkleed in het midden van de kamer om het als centraal punt te laten fungeren. Combineer het met neutrale tinten voor een harmonieus geheel.

Vooral dit hoogpolige vloerkleedje geeft een warme en knusse uitstraling.

Roze vloerkleed

Lees ook: “Energie besparen in huis: 10 goedkope stappen die bijdragen aan een duurzamere wereld (voor minder dan 25 euro!)

Schilderij of poster

Een schilderij met roze accenten of poster is een artistieke en creatieve manier om kleur toe te voegen aan je muren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, van abstracte ontwerpen tot landschappen en geometrische patronen. Kies een schilderij of poster dat past bij de stijl van je interieur en die de roze tinten op een mooie manier accentueert.

schilderij met roze accenten

Pampas

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met een vaas gevuld met pampas pluimen. Het delicate en elegante palmgras in combinatie met de zachte roze kleur creëert een rustgevende sfeer. 

pampas pluimen

Het toevoegen van deze verschillende roze accessoires aan je interieur zal zeker bijdragen aan een serene en rustgevende sfeer. Experimenteer met verschillende combinaties en texturen om een persoonlijke en stijlvolle ruimte te creëren die perfect past bij jouw smaak en voorkeuren.

Lees ook: “Maak van jou huis een thuis: 40-musthaves waar je gelukkig van wordt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *