Ga naar de inhoud

Omarm de oranje gekte: 5x een geweldig mooie oranje outfit voor Koningsdag

  • door

Oranje outfit voor een perfecte Koningsdag-look

Koningsdag staat voor de deur en er is geen betere tijd om onze oranje trots te tonen en ons onder te dompelen in de feestelijke sfeer van deze speciale dag. Speciaal voor jou heb ik vijf oranje outfits samengesteld en geef ik make-up inspiratie zodat jij tijdens Koningsdag de show steelt!

Of je nu naar een Kingsday festival gaat, meedoet aan de traditionele vrijmarkt of gewoon met vrienden en familie samenkomt om de verjaardag van onze koning te vieren, een oranje outfit sluit altijd perfect aan! Van chique en klassiek tot trendy en gedurfd, er zit zeker wat bij voor jou!

Make-up benodigdheden

Om je look af te maken is een make-up look in oranje tinten natuurlijk onmisbaar. Van subtiel tot opvallend, met deze producten accentueer jij je gezicht en maak je je Koningsdag-look helemaal compleet!

Dus check snel deze geweldige selectie voor een leuke oranje outfit. Laat je inspireren en laat je verrassen, durf jezelf te zijn, en bovenal, durf te stralen.

Klik, ontdek en koop een oranje outfit die voor jou is ontworpen. Ga met Koningsdag op stap met stijl, zelfvertrouwen en een vleugje chique!

Disclaimer: Deze post bevat affiliatelinks. Wanneer jij een aankoop doet naar aanleiding van een link op mijn website, dan kan het zijn dat ik hier een klein bedrag aan verdien. Jij betaalt hier niets extra’s voor, maar je helpt mij hiermee wel om mijn blog draaiende te houden en gratis info te kunnen blijven verstrekken. Klik hier voor de volledige privacy policy. 
Daarnaast zijn de getoonde prijzen onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen van de gelinkte affiliatepartner en MJ’s Blog is niet verantwoordelijk voor de eventuele fouten en/of wijzigingen.

i?c=25436&m=1850308&a=465514&r=&t=html
oranje outfit koningsdag oranje mouwloze overall oranje tas oranje pumps oranje armband oranje oorbellen oranje sjaaltje oranje handtas

Oranje van top tot teen

Deze oranje mouwloze overall straalt energie en stijl uit, gecombineerd met een opvallende grote riem. De oranje pumps voegen een vleugje glamour toe aan de look, terwijl de bijpassende armband en oorbellen een speelse en trendy touch geven. Om de oranje outfit compleet te maken, voeg je een elegante oranje handtas toe en een sjaaltje met de perfecte mix van oranje en rood-wit-blauw. Met deze oranje outfit ben je klaar om te stralen en je eigen unieke stijl te laten zien!

Oranje mouwloze overall € 15,32
Oranje schoudertas € 22,95
Oranje pumps € 54,04
Oranje oorbellen € 4,29
Oranje armbanden set € 30,99
Oranje satijnen sjaaltje € 4,-

Lees ook: “Lente outfits: laat je inspireren door deze 4 trendy lente essentials

Oranje en wit is altijd een goede combinatie!

Deze look combineert moeiteloos stijl en comfort. Met een witte jeans als basis, voegt de oranje tanktop een levendige en vrolijke uitstraling toe. De oranje oorbedels met zilveren oorringen en armband geven een trendy touch en het oranje leren schoudertasje met ketting voegt een vleugje glamour toe. Met een paar opvallende oranje sneakers maak je de look af. Perfect voor een dag vol avontuur en plezier! Met deze oranje outfit straal je zelfvertrouwen en positiviteit uit!

Oranje oorbedels € 19,95
Zilveren oorringen € 24,95
Oranje leren schoudertas € 35,54
Oranje sneakers € 64,95
Oranje tanktop € 5,99
Witte jeans € 15,02
Oranje armband € 9,53

oranje outfits koningsdag witte jeans oranje tanktop oranje oorbedels oranje armband oranje handtas oranje sneakers

Lees ook: “Review: Wild Cosmetics deodorant

oranje outfits koningsdag oranje trui zwarte broek oranje baseball pet oranje schoenen oranje heuptasje oranje oorbellen

Sportief oranje met Koningsdag!

Een geweldige oranje outfit met een sportieve twist! De oranje trui met opvallende rood-wit-blauwe voetbal is lekker voor een wat koelere Koningsdag. Gecombineerd met een zwarte strakke broek zorg je voor een trendy look. De oranje baseball pet voegt een speelse en sportieve touch toe, terwijl de metallic oranje gympen een vleugje glamour geven aan de outfit. Het glanzende oranje heuptasje is praktisch en stijlvol, perfect om al je benodigdheden bij de hand te hebben. Maak de look compleet met een paar opvallende oranje oorhangers en je bent klaar om met deze sportieve oranje outfit de show te stelen!

Oranje trui € 33,95
Zwarte broek € 32,08
Oranje baseball pet € 7,50
Oranje schoenen € 82,52
Oranje heuptasje € 19,99
Oranje oorbellen € 10,64

?wi=395372&ws=

Basic oranje fashion queen!

Deze fantastische oranje outfit zit vol met opvallende accenten! De korte spijkerjeans gecombineerd met het eenvoudige oranje shirtje zorgen voor de basis. En het zijn de accessoires die echt het verschil maken! De oranje haarband met het gouden kroontje voegt een speels en koninklijk element toe aan je look, waardoor je je een echte fashion queen voelt. De oranje armbanden en de goud met oranje oorbellen geven een extra dosis glamour en laten je stralen. Het oranje handtasje met ketting is functioneel en voegt stijl toe aan je outfit. Perfect om al je essentials bij je te hebben. En met deze opvallende oranje glitter gympen zul je zeker de aandacht trekken!

Oranje oorbellen € 33,42
Oranje shirt € 20,-
Oranje kroontje € 5,99
Oranje armbanden € 16,99
Korte spijkerbroek € 36,99
Oranje gympen € 27,66
Oranje handtas € 35,54

oranje outfits koningsdag oranje oorbellen oranje shirt oranje kroontje oranje armbanden korte spijkerbroek oranje gympen oranje handtas

Lees ook: “Hoe creëer je een romantische achtertuin? 35 inspirerende tips

oranje outfits koningsdag oranje lange jurk oranje hartjes zonnebril oranje gouden oorbellen oranje armbanden oranje handtas oranje sleehakken

Elegant oranje steelt de show!

Deze prachtige oranje outfit is zowel elegant als speels! De mouwloze oranje lange jurk met een strik op de rug laat je stralen. De perfecte keuze voor een zonnige Koningsdag. De oranje hartjes zonnebril is speels en de oranje-gouden oorbellen en oranje armbanden voegen een vleugje glamour toe aan je oranje outfit. Het oranje handtasje is stijlvol en ideaal om je essentials bij je te houden. De prachtige oranje sleehakken geven je lengte en zijn elegant, maar ook comfortabel. Met deze outfit steel je de show en laat je een blijvende indruk achter!

Oranje lange jurk € 70,06
Oranje hartjes zonnebril € 3,49
Oranje/gouden oorbellen € 7,52
Oranje armbanden € 17,-
Oranje handtas € 25,24
Oranje sleehakken € 65,99

Oranje make-up essentials

Laat je creativiteit de vrije loop met het oogschaduw pallett in o.a. oranje en blauwe kleuren, om dat Hollandse gevoel aan je ogen toe te voegen. Wil je liever in de oranje tinten blijven, kies dan voor het oogschaduw pallet in prachtige oranje tinten. Perfect om je ogen te laten opvallen en een warme gloed toe te voegen aan je look. Met het rood-wit-blauwe schminkblok blijf je in de feestelijke sferen en kun je je trots voor de Nederlandse vlag laten zien! Verwen je nagels met een opvallende oranje glitterlak of een strakke oranje nagellak en voeg een speelse twist toe aan je lippen met de prachtige oranje lippenstift. Tot slot: mijn favoriete mascara van de HEMA. Deze krult je wimpers en verlengd ze, waardoor je ogen een verleidelijke look krijgen. Met deze oranje make-up zul je stralen en maak je menig MUA jaloers!

Oranje glitternagellak € 2,-
Oogschaduw kleurenpalet € 10,-
Oogschaduw oranjetinten € 7,-
Rood-wit-blauw schminkblok € 2,50
Oranje nagellak € 4,99
Oranje lippenstift € 4,25
Mascara curl & length € 7,75

oranje outfits koningsdag oranje make-up inspiratie oranje glitternagellak oogschaduw kleurenpallet oogschaduw oranjetinten rood-wit-blauw schminkblok oranje nagellak oranje lippenstift mascara curl length

Lees ook: “25x de leukste attracties voor kids om te bezoeken + 7 tips voor de perfecte vakantieplanning

Wat draag jij tijdens Koningsdag?

Of je nu wilde plannen hebt of er een lekker rustig relax dagje van maakt tijdens Koningsdag, als je ervan houdt om all the way te gaan met je kledingcreaties en make-up looks, dan is dit het perfecte moment! Wat draag jij tijdens Koningsdag?

Lees ook: “De beste deal met vakantievergelijkers

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *